MEUBEL TRANSPORT

Heeft u een aankoop gedaan maar u kan dit zelf niet vervoeren, Van Gelderen Transport heeft een eigen bus met chauffeur.

U hoeft dus geen bus te huren, Wij halen uw goederen op waar dan ook in de gehele Randstad en omstreken en bezorgen dit op de door uw gewenste plaats en adres. Tegen zeer scherpe prijzen

De wensen van onze klanten staan bij ons centraal! Wij zijn gespecialiseerd in het vervoeren van onder andere badkamers, tegels, meubelen, witgoed, keukens, kasten, verhuisdozen, fietsen, kunst en motoren

Ook voor verhuizingen hebben wij een BUS MET CHAUFFEUR.

 

Onze service

Van Gelderen Transport is een klein en flexibel transportbedrijf, waarbij het zelfs mogelijk is om direct contact op te nemen met de chauffeur. Door onze servicegerichte dienstverlening kunnen wij meteen aan de wensen van onze klanten tegemoet komen.

Tegen zeer concurrende prijzen zorgt Van Gelderen Transport ervoor dat uw goederen binnen de door u gestelde deadline op de plaats van bestemming worden afgeleverd. Uw goederen worden zorgvuldig vervoerd en alles is uiteraard volledig verzekerd. Uw transport is onze zorg!  

Heeft u interesse in onze dienstverlening of wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel 06- 46723747  Wilt u ons direct boeken klik dan hier Boek ons.